tirsdag 15. desember 2009

Gjennombrudd for kreftvaksine

I dag formidles store og viktige nyheter relatert til kreftforskning: Nederlandske forskere har med en ny vaksine kurert 9 av 19 kvinner for alvorlige forstadier til kreft i de ytre kjønnsorganene.

I forsøket deltok kvinner som led av det mest alvorlige forstadiet til vulvakreft; kreft i de ytre kjønnsorganene. Sykdommen var blitt fremprovosert av et humant papillomavirus (HPV), som er skyld i cirka 50 prosent av alle tilfeller av kreft i de ytre kjønnsorganene og de fleste tilfeller av livmorhalskreft. HPV overføres seksuelt og er en vanlig infeksjon, opp mot 90 prosent av alle seksuelt aktive kvinner vil ha hatt infeksjonen på ett eller annet tidspunkt i sitt liv. Det er imidlertid bare under særlige uheldige omstendigheter HPV kan framkalle kreft eller alvorlige forstadier til sykdommen. Det skjer i de tilfellene hvor det lykkes viruset å installere kreftgener i de cellene de infiserer.

Den nye vaksinen er det vi kaller en terapeutisk vaksine, som behandler ved å ødelegge de cellene som huser humant papillomavirus, HPV, og er blitt til kreftceller. Imidlertid klarer ikke vaksinen å behandle kreftsykdommer som ikke er framkalt av virus, for eksempel brystkreft, tarmkreft og føflekkreft.

Det finnes over 100 ulike typer av HPV og 15 av dem er kreftfremkallende. Tidlige forstadier til kreft kan opptre uker eller måneder etter den første infeksjonen. Når smitten først er skjedd, kan viruset være i kroppen til den infiserte personen resten av livet. Verdens helseorganisasjon (WHO) antar at 25 prosent av alle verdens krefttilfeller er uttrykk for en kronisk infeksjon, og det at forskere nå gradvis nærmer seg måter å behandle denne typen krefttilfeller på, må regnes som vesentlige fremskritt.

Selv om det gjenstår mye forskning på den terapeutiske vaksinen, er dette fantastiske nyheter, og det er en sann glede å representere en industri som bidrar til slike fremskritt. Hvert enkelt krefttilfelle som lar seg behandle med nye metoder, er en stor seier. Jeg venter spent på fortsettelsen.

Les mer om vaksinen på dagbladet.no og forskning.no

1 kommentar:

  1. Jeg er 29 år gammel og har fått diagnosen brystkreft, enkel behandling og en lignende historie, bortsett fra min første aksept som avvisning av urtemedisin. Jeg var ikke en del av Perseid-bevegelsen og bygde egentlig ikke forhold til noen av dem, jeg trodde bare på deres drift. Jeg sier dette fordi det var under bruken av Dr. Itua urtemedisin at jeg nå attesterer at urtemedisin er ekte, fytoterapi Dr. Itua helbredet brystkreft min som jeg led i 2 år. Dr. Itua urtemedisin er laget av naturlige urter, uten bivirkninger, og lett å drikke. Hvis du har samme brystkreft eller en hvilken som helst type menneskelig sykdom, inkludert hiv / aids, herpes, kreft i eggstokkene, kreft i bukspyttkjertelen, blærekreft, prostatakreft, glaukom., Grå stær, makular degenerasjon, hjerte- og karsykdommer, autisme, lungesykdom. Forstørret prostata, osteoporose. Alzheimers sykdom, hjernekreft, spiserørskreft, galleblæren kreft, svangerskaps trofoblastisk sykdom, kreft i hode og nakke, tarmkreft, nyrekreft, melanom, mesothelioma, multippel myelom, nevroendokrine svulster, Hodgkin lymfom, kreft i munnen, eggstokkreft, Sinuskreft ,, Bløtvevssarkom, ryggmargskreft, magekreft, testikkelkreft, kreft i halsen, kreft i skjoldbruskkjertelen, livmorkreft, vaginal kreft, kreft i lungene, psoriasis, tachsykdommer, lupus, enddomertil kreft, cerebrovaskulære sykdommer,
    Demens.lungskreft, hudkreft, testikkelkreft, Lupus,, LEUKEMIA, VIRUSER, HEPATITIS, INFERTILITET KVINNER / MAN, KONTAKT E-post / WHATSAPP: Eller drituaherbalcenter@gmail.com/ +2348149277967

    SvarSlett