tirsdag 20. oktober 2009

Advarsel mot konspirasjonsteoretikere

Organisajonene Nyhetsspeilet.no, NWO Resistance Norge, Boilingfrog og Folk for Frihet har i helgen startet en kampanje der de i kraftige ordelag og på anonyme plakater advarer folk mot å la seg vaksinere mot svineinfluensaen. Motivasjonen bak kampanjen synes å være en vrangforestilling om at svineinfluensavaksinen er en del av en konspirasjon som WHO, FN, WTO, EU, regjeringen, helsemyndighetene, legemiddelindustrien, og ”hvem vet hvem” står bak.

Personlig har jeg vanskelig for å ta dette seriøst. Samtidig blir jeg voldsomt provosert når avsenderne formidler et feilaktig budskap på anonyme plakater.

De siste rapportene fra norske helsemyndigheter viser at svineinfluensaen er farligere enn tidligere antatt for pasienter som er utenfor risikogruppene. 30 prosent av de som er blitt alvorlig syke og har måttet få respiratorbehandling, var helt friske før de ble smittet. Den 50 år gamle mannen som i helgen ble den syvende i Norge som har mistet livet som følge av svineinfluensaen var frisk og utenfor risikogruppen. For to uker siden ble svineinfluensaviruset påvist i 8-9 prosent av alle innsendte prøver. En uke senere var andelen steget til 14 prosent. Det rapporteres om økende sykefravær i skolen. Utviklingen er svært alvorlig, og vi må ta helsemyndighetenes anbefaling om vaksinering på alvor!

Det feilaktige budskapet som spres på anonyme plakater er med på å skape frykt blant folk flest. Ved å så tvil om vaksinen er organisasjonene med på å øke faren for spredning av svineinfluensaen, som kan få dramatiske følger. Jeg er en stor tilhenger av demokratiet og ytringsfriheten, men jeg aksepterer ikke anonym skremselspropaganda. De ansvarlige bak denne kampanjen spiller hasard med folks liv og helse, og de gjør det skjult bak anonym feighet.

17 kommentarer:

 1. Kjære Karita

  For det første var ikke dette budskapet anonymt, vi brukte over 4 timer denne lørdagen på å først ha stand utenfor oslo s, deretter pløyde vi oss gjennom fleree tusen mennesker opp karl johan, utenfor stortinget for deretter å gå ned til spikersuppa. Tusener viste hvem vi var og vi leverte ut flyers, og reklamerte hvem vi var via megafon og reklamekort. Vi hadde ingen problemer med å stå fram for de vi var. Grunnen til at disse plakatene som vi hang opp ikke hadde noen henvisning var fordi vi er fra forskjellige bevegelser pluss mange folk som ikke er med i noen av disse bevegelsene eller nyhetssidene som du nevner her. Vi er alle vanlige mennesker,samt en del fagfolk som har brukt mye av vår tid til å studere hva disse vaksinene faktisk gjør med folk. WHO` tall viser at det knappest har vært 3200 dødsfall på verdensbasis pga av svineinfluensan de siste fem mnd. Det er et stort sprik iforhold til døds statistikken til tuberkulose. Det er med andre ord større sjanse å dø av et lyn nedslag enn å dø av h1n1. Hvorfor advarer ikke leger mot lyn nedslags pandemi? i 1976 new jersey ,døde kun 1 av svine influensa, mens 22 døde av selve vaksinen. over 500 fikk gulf war syndrom pga av vaksinen og ingen fikk erstatning for de skadene som ble påført de. Hvem som driver skremselspropaganda kan alltid diskuteres, vi mener det er media som gjør det. Vi nekter ikke folk å ta vaksinen, vi informerer! så får folk selv stå for sine valg, men når aftenposten nå nylig skriver at bare 1 av 5 vil la seg vaksinere så kan man med glede se at folket selv er smart nok til å forstå at en vaksine som aldri er testet ut og som legemiddelindustrien ikke vil stå til erstatnings ansvar for dersom uhellet skulle oppstå, er verdt forsøket. La oss heller ikke glemme at baxter inc. produsenten av vaksinen står bak to tidligere døds skandaler: Den første i 1980 da det ble blandet HIV smittbare kilder i vaksinene som ble gitt til ti tusen tenåringer, inkludert barn (http://en.wikipedia.org/wiki/Contaminated_haemophilia_blood_products) og den andre i februar i år da Baxter plantet et fugleinfluensa virus i vaksiner som ble sendt ut til Europa og som kunne bli til en ny verdens pandemi dersom det ikke hadde blitt oppdaget. ( http://www.folkforfrihet.com/apps/blog/show/560154-europeiske-land-rammet-av-d-g-vaksine-virus- ) Vi vet at Unicef blant annet driver med steriliering av fattige kvinner i den tredje verden uten deres samtykke via masse vaksinasjon. Vi kjenner til den ondskap som skjuler seg i legemiddel industrien verden over , der hvor leger som forteller sannheten blir truet til taushet ( http://www.folkforfrihet.com/apps/blog/show/1843311-truet-leger-til-taushet) Folk har vånet og forstått at Mainstream media og leggemiddelverkets løgn propaganda bare handler om makt og penger. Imotsetning til disse bryr vi oss om folket, det er kjærligheten og rettferdigheten som alltid vil seire til slutt.

  Vennlig hilsen

  Espen Lillevik/ www.folkforfrihet.com

  SvarSlett
 2. Hej Karita.

  Du påstår att det är ett felaktigt budskap på plakaterna, varfør skriver du inget om vad som är faktafel och hur det egentligen ligger till?

  Jag räknar med att det är pga att du vet lika väl som mig att vaccinen är extremt skadlig!

  Och varfør hetsar norska myndigheter och läkemedelsindustrin riskgrupper, bla gravida, att ta vaccinen så fort som møjligt??
  I Tyskland säger myndigheterna det motsatta, de menar att vaccinen inte är trygg!!

  http://www.aftenposten.no/helse/article3322366.ece


  Glädjer mig till att se om du har nåt konkret att komma med, eller är det enda argumentet du har att vi är en gäng med konspirationsteoretikere?


  // Elin P.

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Studer komplekset selv, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://theflucase.navigate3d.com

  SvarSlett
 5. Mange års legeutdanning bare lærte deg å adlyde myndighetene dine!

  SvarSlett
 6. Hej Karita, har du lest Aftonbladet idag, om dødsfallene som det svenske Lägemedelsverket utreder?
  Lennart Waldenlind hos Lägemedelsverket uttaler:
  "Vid de kliniska studier som görs inför vaccinationer så finns det ofta inte så många av de här ovanliga patienterna representerade. Erfarenheten av hur de reagerar kommer senare"
  Med andre ord:
  vi får se det an, og se hvor mange som har dødd av vaksinen sånn over nyttår en gang.
  Jeg er ingen forsøkskanin for legemiddelindustrien du representerer, Karita.
  Når det gjelder meninger om legemiddelindustrien og vaksiner så har vel du omtrent like stor troverdighet som en spritsmugler har om alkohollovgivning...

  SvarSlett
 7. Først vil jeg bare påpeke at denne kampanjen var annonsert på forhånd, og at pressen således var godt informert om hvem initiativtakerne var. TV 2 laget til og med en reportasje fra demonstrasjonen i Oslo. Denne reportasjen ble imidlertid aldri vist.

  Når det er sagt, så er det jo heller ikke slik at det er initiativtakerne alene som står bak denne opinionsytringen; dette er i ordets rette forstand en folkeaksjon, en protest og en reaksjon på myndighetenes og vaksineprodusentenes fremferd i denne saken, som mange mener er et grovt overtramp mot det norske folk.

  Om svineinfluensavaksinen er en del av en konspirasjon som WHO, FN, WTO, EU, regjeringen, helsemyndighetene og legemiddelindustrien står bak, slik du skriver, skal jeg ikke uttale meg om, og er for så vidt også rivende likegyldig.

  Vårt motiv, om du skulle være i tvil, har simpelthen vært å sette fokus på de mange faremomentene som knytter seg til denne vaksinen, som helsemyndighetene og vaksineprodusenten ensidig og utelukkende markedsfører som et sikkert, sunt og trygt helsetilbud, hvilket det åpenbart ikke er.

  I Tyskland fraråder man for eksempel gravide kvinner å ta vaksinen på grunn av de omstridte tilsetningsstoffene. I Norge ber man gravide stille seg først i køen! Heller ikke det tyske forsvaret vil bruke vaksine av den typen som nå distribueres i Norge.

  Også franske myndigheter har bestilt tilleggsvaksine uten de omstridte tilsetningsstoffene som Pandemrix inneholder, til bruk i sårbare pasientgrupper. New Zealand, Storbritannia og Irland er også blant de land som har kjøpt influensavaksine uten tilsetningsstoffene tiomersal og skvalen.

  Med all den medisinske kunnskapen man i dag har om farene ved kvikksølveksponering, spesielt når det gjelder foster og barn, er det fullstendig ubegripelig hvordan norske myndigheter, leger og helsepersonell i det hele tatt kan anbefale denne vaksinen. Enda mer hårreisende er det at de ber gravide stille seg først i køen.

  Organiske kvikksølvforbindelser som den du finner i Pandemrix regnes for øvrig som den giftigste formen for kvikksølv. Hvor giftig for nervesystemet er først blitt klarlagt i de siste årene. Kvikksølv binder seg til spesielle molekyler i kroppen, og vil kunne gi mange ulike symptomer. Siden kvikksølv har en forkjærlighet for fett, er hjernen spesielt utsatt og da særskilt i oppveksten.

  Når norske helsemyndigheter likevel går så sterkt ut og anbefaler denne vaksinen, burde de i det minste også opplyse, spesielt overfor gravide og foreldre som vurdere å vaksinere sine barn, om hvilke farer som er forbundet med eksempelvis kvikksølveksponering. I stedet forsøker de bevisst å villede befolkningen på dette området. At de i tillegg generelt forsøker å bagatellisere farene ved kvikksølveksponering, et område hvor det i dag er full vitenskapelig enighet, er også under enhver kritikk.

  Kvikksølv er for øvrig bare en av flere svært helseskadelige og potensielt livsfarlige ingredienser i denne vaksinen, og til nå er det meldt om fire dødsfall i tilknytning til vaksinen bare i Sverige.

  Hvor mange bivirkninger og dødsfall denne vaksinen vil etterlate seg, ja, det vil man først få svar på etter at millioner av mennesker har fått vaksinen.

  Nei, det er ikke vi som spiller hasard med folks liv og helse, det er det myndighetene og vaksineprodusentene - som du, Karita Bekkemellem, er øverste ambassadør for her i Norge - som gjør!

  Dan H. Slettevolden
  NWO Resistance Norge

  SvarSlett
 8. Hei Karita

  Jeg er lei meg for at du som tidligere statsråd har gått over til legemiddelindustriens synspunkt i den tro at dette vil "redde mange liv".

  Jeg har fulgt godt med og brukt noen hundre timer rundt vaksineproblematikken fordi det var mange ubesvarte spørsmål.

  I den sammenheng startet jeg opp gruppen Vaksiner - vi vil ikke ha dem - vi tror ikke på dem, nå norges største gruppe på facebook rundt vaksiner, men snart 3000 medlemmer.

  Vi har over 1000 innlegg fra lesere, flere hundre lenker, dokumentarer mm.

  Jeg håper du vil ta en tur på vår gruppe og lese igjennom dette selv.

  En ting kan jeg forsikre deg om, og det er at sannheten vil komme for en dag, og de som står i veien vil flyttes. Jeg sier dette fordi jeg allerede kan se en enorm opposisjon basert på fakta nå reise seg. Mennesker gjør egen research. Det vil være viktig å ikke gå ut med feil informasjon for å selge mer eller overtale flest mulig til å ta en potensiellt skadelig vaksine, det blir dokumentert, det blir tatt vare på av mange, det er hundrevis, hvis ikke tusenvis av øyne som følger med, både på deg, FHI og andre.

  Jeg håper vi har din oppmerksomhet og at dere ikke går ut med anbefalninger som kan føre til skade for mennesker. Hvis mennesker tar skade av vaksinen som har skjedd i Sverige vil det kunne føre til alvorlige konsekvenser for de ansvarlige for å pushe denne vaksinen på folket, vi har advokater med oss, og vi er mange, vi har omlag 4-500 sider med dokumentasjon.

  Jeg håper dette synker inn og at innlegget ikke fjernes, det vil da i tilfelle gå ut på mail til 20 000 mennesker i løpet av få timer, lister og grupper jeg og team med meg styrer.

  Vi er villige til å gå til det ytterste for å beskytte det norske folk mot ytterligere overgrep. H1N1 vaksinen er utifra all dokumentasjon nå samlet et soleklart eksempel på et grovt overgrep mot det norske folk.

  Signert
  Kjetil Dreyer
  Vaksiner - Vi vil ikke ha dem - vi tror ikke på dem
  NetworkMarketing.no (Nordens største side for direkteselgere - flere tusen medlemmer og besøkende i mnd)
  Stevia til folket (9400 medlemmer)
  Codex alimentarius - gruppe på facebook (ca 6-7000 medlemmer)

  SvarSlett
 9. Jeg vil legge til denne artikkelen bl.a.
  http://www.dinside.no/349078/leger-tor-ikke-vaksinere-seg-mot-influensa

  SvarSlett
 10. kall det konspirasjonsteoretikere og på samme tid latterliggjør sannheten bak informasjonen som kommer frem.dette er faktabaserte
  påstander.

  VITAMIN D ER MYE EFFEKTIVT ENN VAKSINEN,det finnes ikke ET ENESTE studie av at vaksinen virker bare at den er giftig og skadelig..25 mikrogram kvikksølv,vil du anbefale dette karita??post et bilde av at du gir denne vaksinen til dine egne barn.. DET ville overbevist meg

  noen mennesker (spesiellt kanskje de som er i legemiddelindustien glemmer det faktum at "forskning" ganske enklet kan manipuleres i denretning man vil.dere tjener store penger på at mennesker dør? jeg fatter ikke at dere grier å leve med dere selv..et eksempel jeg nettop leste var en tvangsvaksinasjons kampagne i mexico hvor de gikk fra dør til dør 75000 mennesker og vaksinerte alle småbarn under 5.. veldig rart...

  http://www.youtube.com/watch?v=15ycdbSsnAU&feature=related

  SvarSlett
 11. Snu Karita ! Vær så snill før det er forsent. Tenk om det er du som tar feil? tenk hvor mange vil dø eller bli skadet permanent for resten av livet?

  Vaksiner har jeg sagt nei til i alle år, ingen i vår familie har vært syk, og vi klarer oss med å forsterke våre imunforsvar med mat som medesin, uten kjemikalier dere sprøyter oss med.

  Hilsen

  Armin

  SvarSlett
 12. "25 mikrogram kvikksølv,vil du anbefale dette karita??"

  Ta et raskt internett-søk på "mercury in tuna" så finner du fort ut at du får i deg mer kvikksølv hvis du spiser en brødskive med tunfisk (gjennomsnittlig 27mg i en sandwich) enn fra vaksinen.

  Sier ikke med dette at vaksinen er bra, jeg sier bare at det argumentet der holder ikke.

  SvarSlett
 13. Hei Karita, til orientering.
  Etter at den kompetente prof Andersen anbefalte rene vaksiner http://www.scribd.com/full/21631694?access_key=key-1tvr4jilwzfohpw72pd2, og etter at jeg skrev i VG 23.okt "Mindreverdig svineinfluensavaksine?",http://www.scribd.com/full/21631976?access_key=key-10324binvplpbmgvgaun hvor det gis bl.a. en grei forklaring på funksjoner for tilsetningsstoffene; og etter TV-innslaget igår om folk som prøver å skaffe rene vaksiner fra utlandet; så får jeg stadig henvendelser, også fra leger, om hvor den kan skaffes. Jeg refererer dem da til fhi.no-sidene. Der står det bl.a. at WHO anbefaler den rene vaksinen til gravide, at FHI forsøker å skaffe den, men at andre land ligger foran i køen.Hilsen Sandy Lunøe,Cand pharm ( og som konspirerer for en trygg fremtid for mine barn og barnebarn).

  SvarSlett
 14. For å lese linkene kan de kopieres og limes inn i webadr-feltet. Hilsen Sandy L

  SvarSlett
 15. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 16. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 17. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett